fredag 29. august 2014

Tips til super helge snack!



Sweet Paul Magazine har denne deilige oppskriften!

Enkel å lage og smaker helt nydelig! Perfekt som snack eller en liten forrett.

Ristet baguette med brie og bær

1 baguette
Litt smør
1 brie
bringebær, blåbær og eller bjørnebær
Litt akaciehonning

Sett ovnen på 230 grader.
Skjær baguetten i skiver, smør skivene og plassér dem på et brett med bakepapir.
Skjær skiver av brien og mos bærene lett i en skål.
Rist baguetteskivene i ovnen i 3-5 minutter til de får en fin gylden farge.
Legg dem på et fat, ha på brie og bær og topp med litt akaciehonning.

Server med en gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg setter stor pris på alle kommentarer! Jeg leser alle og svarer på alle spørsmål.
Klikk gjerne liker hvis du liker innlegget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...